HTC U Play‎

< < Menu

Legge til en ny kontakt

1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Kontakter.
  2. På kategorien Kontakter klikker du på .
  3. Klikk på Navn-feltet og angi kontaktnavnet. Klikk på for å legge inn kontaktens fornavn, mellomnavn eller familienavn og eventuelle navnesuffiks, f.eks. Jr.
  4. Velg Kontakttype. Dette bestemmer hvilken konto kontakten vil synkronisere med.
  5. Skriv inn kontaktinformasjonen i feltene som er beregnet til det.
  6. Klikk på .
Når du trykker på den tilføyde kontakten på kontaktlisten, vil du se kontaktinformasjon og utveksling av meldinger og samtaler.

Hvordan legge til et internnummer til et nummer i kontakter?

Når du oppretter en ny kontakt eller redigerer en kontakts detaljer i Kontakter, kan du legge til et internnummer til nummeret deres slik at du kan hoppe over viderekoblingen når du ringer.
  1. Etter å ha skrevet inn hovednummeret, så gjør ett av følgende:
    • Klikk på P for å sette inn en pause før telefonen ringer internnummeret. Hvis du vil sette inn en lengre pause, angir du P flere ganger.
    • Klikk på W for å bli bedt om å bekrefte internnummeret.
  2. Skriv inn internnummeret.

Hvorfor kan jeg ikke se nylig tilføyde kontakter i Kontakter-appen?

Undersøk om du har opprettet kontakten under en bestemt kontotype. I Kontakter-appen klikker du på Telefonbok og velger kontoene og kildene du vil vise kontaktene dine fra.