HTC U Play‎

< < Menu

Tilgjengelighetsfunksjoner

HTC U Play leveres med funksjoner og innstillinger som gir deg enkel tilgang til og bruk av apper og funksjoner.

Forbedre skjermens lesbarhet

Hvis du har lav synlighet, kan du utnytte disse funksjonene for å forbedre skjermens lesbarhet.

Få tilbakemeldinger i form av lydsignaler når du bruker telefonen

Bruk TalkBack hvis du vil høre lydsignaler som beskriver hva du gjør på telefonen. Se Navigere i HTC U Play med TalkBack.

Bruke stemmen

Du kan bruke stemmen til å utføre en handling på HTC U Play.

Angi tekst med stemmen din. Se Legge inn tekst ved å snakke.

Bruk Motion Launch

Motion Launch kombinerer en bevegelses- og fingergest for å utføre en handling som å vekke opp HTC U Play fra dvalemodus eller starte kameraet. Se Motion Launch.

Åpne Kamera med Motion Launch Snap. Se Starte kameraet.