HTC U Ultra‎

Korisnički vodiči

< < Menu

Dodavanje vaših društvenih mreža, računa e-pošte i više

Možete sinkronizirati kontakte, kalendare i druge informacije s vaših društvenih mreža, računa e-pošte i internetskih usluga na HTC U Ultra. Ovisno o vrsti računa, prijava na vaše internetske račune omogućava sinkronizaciju ažuriranja uređaja HTC U Ultra i interneta.
  1. Na početnom zaslonu dodirnite > Postavke > Računi & sinkronizacija.
  2. Dodirnite .
  3. Dodirnite vrstu računa koji želite dodati.
  4. Slijedite upute na zaslonu kako biste unijeli informacije o svojem računu.
Savjet: Možete dodati još nekoliko Google računa.

Sinkroniziranje računa

  1. Na početnom zaslonu dodirnite > Postavke > Računi & sinkronizacija.
  2. Dodirnite sklopku Automatska sinkronizacija Uklj./Isklj. kako biste uključili ili isključili automatsku sinkronizaciju svih svojih računa.
  3. Za ručnu sinkronizaciju pojedinačnih računa, dodirnite vrstu računa i zatim dodirnite > Odmah sinkroniziraj na zaslonu postavki računa.
Savjet: Na zaslonu postavki računa također možete promijeniti postavke sinkroniziranja računa.

Uklanjanje računa

Uklonite račune s HTC U Ultra ako ih više ne koristite. Uklanjanjem računa ne brišete informacije na mrežnim servisima.
  1. Na početnom zaslonu dodirnite > Postavke > Računi & sinkronizacija.
  2. Odaberite vrstu računa.

    Ako ste prijavljeni u više računa te vrste, dodirnite račun kako biste ga uklonili.

    Bilješka: Na nekim vrstama računa možda ćete najprije trebati dodirnuti naziv računa koji želite ukloniti, čak i ako je to jedini račun.
  3. Dodirnite > Ukloni račun.
Važno: Neke osobne podatke aplikacije treće strane mogu zadržati čak i nakon što ste uklonili njihov račun s HTC U Ultra.
Povezani savjeti
Da li je ova informacija bila od pomoci?

Ne mozete pronaci ono sto trebate?