HTC U Ultra‎

< < Menu

Dual Display

HTC U Ultra introducerer en sekundær skærm, som giver dig den information, du har brug for, lige ved dine fingerspidser. Den større hovedskærm er fantastisk til almindelige dag-til-dag aktiviteter, mens den sekundære skærm er perfekt til hurtig og bekvem adgang til de ting du bruger mest - som fx dine favoritkontakter, programgenveje, meddelelser om begivenheder osv.

For at finde ud af, hvad kan du gøre på den sekundære skærm, henvises til Hvad er den sekundære skærm?.