HTC U Ultra‎

< < Menu

Sådan kan du overføre indhold fra din forrige telefon

Afhængigt af operativsystemet på din gamle telefon skal du vælge den rette metode til at overføre indhold til HTC U Ultra.

Fra en Android-telefon

På din gamle eller en anden Android-telefon downloader du HTC værktøj til overførsel og bruger det til at overføre dit indhold til HTC U Ultra. Se Overføre indhold fra en Android-telefon.

Fra en iPhone

Sikkerhedskopiér iPhone-indhold til din iCloud-hukommelse, og overfør herefter indholdet til HTC U Ultra. Se Overføre iPhone indhold med iCloud.