HTC U Ultra‎

< < Menu

Måder at tilføje indhold på HTC BlinkFeed

Personalisér HTC BlinkFeed til at vise artikler og statusopdateringer fra dine foretrukne nyhedskilder og programmer.

Tilføje kilder til HTC BlinkFeed

Tilføj nyhedskilder som fx News Republic, hvor du kan vælge mellem en bred vifte af nyhedstjenester.
  1. Fra HTC BlinkFeed, skal du stryge til højre for at åbne sidemenuen.
  2. Tryk på Tilføj kilder og vælg derefter de kilder, du vil tilføje.

Vælge feeds

Find historier og artikler på HTC BlinkFeed.
Vigtigt: Du skal tilføje en nyhedskilde, før du kan vælge feeds.
  1. Fra HTC BlinkFeed, skal du stryge til højre for at åbne sidemenuen.
  2. Ved siden af News Republic kan du trykke på Udvid > Tilføj emner.
  3. Glid hen over skærmen for at gennemse kategorierne.
  4. Vælg én eller flere feeds.

Vise indhold fra dine programmer og sociale netværk

Se finde venners posteringer på sociale netværk eller vis indhold fra dine HTC-programmer direkte på HTC BlinkFeed.
Vigtigt:
  • Du skal logge på dine sociale netværk for at foretage en statusopdatering fra HTC BlinkFeed.
  • Hvis du tilføjer et socialt netværk til HTC BlinkFeed, er du nødt til at give HTC Sense adgang til det.
  1. Fra HTC BlinkFeed, skal du stryge til højre for at åbne sidemenuen.
  2. Tryk på Tilføj kilder og vælg herefter de programmer og sociale netværk, du synes om.

Søge og tilføje et emne, der interesserer dig

Leder du efter et bestemt emne? Søg efter og vælg emner, der interesserer dig, for at vise dem på HTC BlinkFeed.
  1. Fra HTC BlinkFeed, skal du stryge til højre for at åbne sidemenuen.
  2. Ved siden af News Republic kan du trykke på Udvid > Tilføj emner.
  3. Tryk på Søg efter emnet og tryk dernæst på Søg efter emner og indtast søgeord for det, du leder efter.
  4. Tryk på et resultat for at tilføje det til Mine emner i programmet News Republic.