HTC U Ultra‎

< < Menu

Vha. den sekundære skærm

Brug den sekundære skærm til at tjekke vejret, åbne hyppigt anvendte programmer, kontakt en ven, spille musik mm.
  1. Når den primære skærm er slukket, vender du telefonen i stående position eller dobbelttrykker på den sekundære skærm for at tænde den.
  2. Glid til venstre eller højre for at navigere på den sekundære skærm. For at tilpasse de indholdstyper, der vises på denne skærm, henvises til Indstillinger for den sekundære skærm.
  3. Du kan:
    • Tryk på et ikon for at åbne et program, kommunikere med en kontakt eller aktivere eller deaktivere en telefonindstilling.
    • Åbn standard musikprogrammet og brug så afspilningsknapperne til at styre musikafspilningen.
    • Besvarer straks en meddelelse, du netop har modtaget, når hovedskærmen er på, ved at trykke på > Svar.
    • Når den primære skærm er tændt, holder du på Opret din egen påmindelse for at skrive en note til dig selv.
      Bemærk: Når den primære skærm er slukket, kan du kun se den note, du skrev.