HTC U Ultra‎

< < Menu

Bruge Hurtigindstillinger

I panelet Hurtigindstillinger kan du nemt slå indstillinger som f.eks. Wi‍-Fi og Bluetooth til eller fra.
  1. Glid ned med fingeren fra toppen af skærmen for at åbne meddelelsespanelet.

Lige under knappen Indstillinger kan du se de første 6 felter til Hurtigindstillinger.

2. Hvis du vil se alle felter med Hurtigindstillinger, kan du gøre ét af følgende:
    • Stryg nedad med to fingre på statuslinjen.
      Image illustrating swiping down with two fingers on the screen.
    • Stryg nedad to gange fra statuslinjen.
  3. Glid til venstre eller højre for at se flere felter.
  4. Hvis du vil slå en indstilling til eller fra, skal du blot trykke på dens felt.

Tilpasning af Hurtigindstillinger

Du kan fjerne, erstatte eller omarrangere felterne under Hurtigindstillinger.
  1. Stryg nedad med to fingre fra toppen af skærmen, for at åbne Hurtigindstillinger.
    Image illustrating swiping down with two fingers on the screen.
  2. Tryk på og gør et af følgende:
    • Hold på et felt og træk det til det ønskede sted.
    • Hold på et felt og træk det ned under afsnittet Træk for at tilføje felter for at skjule det fra panelet Hurtigindstillinger.
    • Træk et felt op under afsnittet Træk for at tilføje felter for at vise det i panelet Hurtigindstillinger.
  3. Tryk på .
Bemærk: Der er en grænse for, hvor mange felter der kan vises i første panel med Hurtigindstillinger. Du er muligvis nødt til at glide til venstre på panelet Hurtigindstillinger for at se flere felter for Hurtigindstillinger.