HTC U Ultra‎

< < Menu

Demontering af hukommelseskortet

Hvis du har brug for at fjerne hukommelseskortet, mens HTC U Ultra er tændt, skal du først afmontere hukommelseskortet for at undgå at beskadige filerne på det.
Vigtigt: Hvis lagerkortet bruges som intern hukommelse, og nogle programmer er flyttet til kortet, kan du ikke åbne disse programmer, hvis du afmonterer kortet.
  1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Hukommelse.
  2. Gør et af følgende:
    • Hvis hukommelseskortet vises under Flytbart lager, trykker du på ved siden af kortets navn og trykker så på Skub ud.
    • Hvis lagerkortet vises under Intern hukommelse, trykker du på kortets navn og dernæst på > Skub ud.