HTC U Ultra‎

< < Menu

Sådan slås Smart-boost til og fra

Funktionen Smart-boost gør at programmet Boost+ automatisk kan frigøre hukommelsesplads på din telefon.
  1. På startskærmen trykker du på , og så finder og trykker du på Boost+.
  2. Tryk på Knappen afinstaller, og vælg derefter Smart-boost eller slå den fra.
  3. Når du bliver bedt om at konfigurere systemets tilladelse for Boost+, trykker du på Fortsæt > Boost+
  4. Tryk på Tillad adgang til forbrug Til/Fra-knappen.

Sådan føjer du filer til undtagelseslisten i Smart-boost

Du kan vælge, at programmet Boost+ skal springe over bestemte programmer, når det tjekker telefonen med Smart-boost.
  1. På startskærmen trykker du på , og så finder og trykker du på Boost+.
  2. Tryk på Smart-boost.
  3. Tryk på Knap til flere indstillinger > Administrér oversprungne programmer.
  4. Tryk på Tilføj, og vælg derefter de programmer, som skal undtages.
  5. Tryk på Tilføj.