HTC U Ultra‎

< < Menu

Lyd og vibration ved berøring

Nogle brugere vil gerne høre en lyd eller mærke en vibration, når de berører skærmen, og andre vil ikke. Du kan slå forskellige typer lyde og berøringer til og fra på HTC U Ultra.
  • Lyd ved berøring af telefontastaturet
  • Lyd ved berøring af skærmelementer
  • Lyde under skærmlås
  • Træk ned for at opdatere lyde
  • Vibration når du trykker på fysiske knapper
  • Lyd og vibration ved berøring af tastaturet

Slå lyd og vibration ved berøring til og fra

1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Lyd og meddelelse.
  2. Vælg den indstilling under System, som du vil slå til eller fra.

Slå tastaturlyd og vibration fra

1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Indstillinger.
  2. Tryk på Sprog og tastatur > Virtuelt tastatur > TouchPal - HTC Sense-version > Generelle indstillinger.
  3. På skærmen generelle indstillinger gør du et af følgende:
    • Tryk på Lyd ved tastetryk, ryd Systemlydstyrke og træk skyderen hele vejen til venstre for at slå lyd ved tastaturtryk fra.
    • Tryk på Vibrering ved tastaturtryk, ryd Systemstandard og træk skyderen hele vejen til venstre for at slå vibrering ved tastaturtryk fra.
  4. Tryk på OK.