HTC U Ultra‎

< < Menu

Sådan deles din telefons internetforbindelse via USB-tethering

Er der ingen internetforbindelse på computeren? Intet problem. Brug dataforbindelsen på din HTC U Ultra til at oprette forbindelse til internettet.
Vigtigt:
  • For at sikre, at USB-driverne for din HTC U Ultra er opdaterede, skal du installere den seneste version af HTC Sync Manager på din computer.
  • Du skal muligvis have USB-tethering tilføjet til dit dataabonnement, da det kan medføre yderligere gebyrer. Kontakt din mobiludbyder for at få flere oplysninger.
  • Sørg for, at mobiltelefondata er slået til.
  1. Forbind HTC U Ultra til din computer med det medfølgende USB Type-C-kabel.
  2. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Indstillinger.
  3. Under Trådløs og Netværk trykker du på Mere > Deling af mobilt netværk > USB-tethering.