HTC U Ultra‎

< < Menu

Konfiguration af HTC Sense Companion

Når du konfigurerer HTC Sense Companion første gang, skal du logge på din HTC-konto, så HTC Sense Companion kan linke til alle HTC-programmer og tjenester. Dette vil give dig bedre anbefalinger og oplysninger, der er skræddersyet til dine behov.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på HTC Sense Companion.
  2. Tryk på Fortsæt.
  3. Når du bliver bedt om at vælge tilladelser, skal du vælge alle mulighederne for at få bedre anbefalinger, og så trykke på Næste.
  4. Tryk på Log på eller Ja for at linke HTC Sense Companion til din HTC-konto.
  5. Når du er klar, skal du trykke på Fortsæt.
Tip: Du kan ændre indstillingerne for HTC Sense Companion ved at åbne programmet igen og trykke på .