HTC U Ultra‎

< < Menu

Tidsbaseret baggrund

Indstil din baggrund til automatisk at skifte i løbet af dagen og natten.
Vigtigt: Det er kun muligt at bruge Tidsbaseret baggrund, når du bruger den Klassisk startskærmslayout.
  1. Hold fingeren på et ledigt sted på Startskærmen.
  2. Tryk på Tema.
  3. Tryk på Vis navigationsskuffe > Rediger nuværende tema.
  4. Tryk på Baggrund til startside.
  5. Tryk på Rulleliste > Tidsbaseret. Du vil så se 2 sideminiaturer.
  6. Tryk på Skift baggrund under miniaturebilledet Dag, for at vælge baggrund, som skal vises i løbet af dagen.
  7. Vælg blandt forhåndsindstillede baggrunde eller tryk på Mere for at vælge fra dine billeder.
  8. Tryk på Skift baggrund under miniaturebilledet Nat, for at vælge baggrund, som skal vises i løbet af natten.
  9. Tryk på Udført.