HTC U Ultra‎

< < Menu

Indstilling af en skærmlås

Hjælp med at beskytte dine personlige oplysninger, og hjælp med at forhindre andre i at bruge HTC U Ultra uden din tilladelse.

Angiv et mønster for skærmlås, en numerisk pinkode eller andre måder at låse telefonen på. Du vil blive bedt om at låse skærmen op, hver gang HTC U Ultra tændes, eller når den har været inaktiv i en bestemt periode.

1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Sikkerhed.
  2. Tryk på Skærmlås.
  3. Vælg en mulighed for skærmlås og konfigurer skærmlåsen.
  4. På skærmen Sikkerhed trykker du på > Lås automatisk telefonen og angiver den inaktive tid, før skærmen låses.
    Tip: Tryk på og ryd Gør mønster synligt, hvis du ikke ønsker, at din skærm skal vise dit låsemønster, når du tegner det på skærmen.
Relaterede instruktioner