HTC U Ultra‎

< < Menu

Sende en gruppemeddelelse

Det er nemt at sende en meddelelse til flere kontakter på en gang. Du kan vælge imellem at sende en gruppe-SMS eller gruppe-MMS.
Vigtigt: Gruppe-MMS kan medføre ekstra datagebyrer.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Meddelelser.
  2. Tryk på .
  3. Tryk på , og vælg derefter flere modtagere.
  4. Tryk på Udført.
  5. For at sende en gruppe-SMS, skal du trykke på , og derefter vælge Send som individuel. Slå denne funktion fra for at sende din meddelelse som en gruppe-MMS.
    Afsende-indstillinger Sende og modtage
    Gruppe-SMS

Din meddelelse vil blive sendt til modtagerne som en tekstmeddelelse og du vil blive opkrævet for hver meddelelse, du har sendt af din mobiltelefonudbyder. Svar fra din modtagere sorteres separat.

Gruppe-MMS Hvis du sender en gruppe-MMS kan dine modtagere deltage i samtalen, som du har startet, på samme måde som i en gruppechat.

HTC U Ultra organiserer også svarene i en enkelt samtaletråd. Hvis det er første gang du sender en gruppe-MMS, skal du måske indtaste dit mobiltelefonnummer.

6. Tryk på feltet Tilføj tekst eller på din underskrift, hvis du har angivet den.
  7. Indtast din meddelelse.
  8. Tryk på for at sende meddelelsen.

I dual SIM-modeller skal du trykke på Stik 1 eller Stik 2 for at sende en meddelelse.