HTC U Ultra‎

< < Menu

Indstillinger for den sekundære skærm

Vælg hvornår den sekundære skærm tænder, og hvilke funktionen du har adgang til på den.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Indstillinger.
  2. Tryk på Sekundær skærm.
  3. Under Indstillinger vælger du, hvornår den sekundære skærm skal tænde, ved at trykke på Til/Fra-knappen ved siden af indstillingen.

Du kan også gøre følgende:

• Tryk på Aktiver når den primære skærm er tændt for at vælge de indholdstyper, der skal vises på den sekundære skærm, når hovedskærmen er slået til.
    • Tryk på Aktiver når den primære skærm er slukket for at vælge de indholdstyper, der skal vises på den sekundære skærm, når hovedskærmen er slået fra.
    Tip: Når du vælger elementer, der skal vises, kan du ændre rækkefølgen af, hvad der vises på den sekundære skærm, ved at trække elementet til den foretrukne placering.