HTC U Ultra‎

< < Menu

Optager video i 3D Audio eller med lyd i høj opløsning

Optag videoer, herunder selfie-videoer, med lyd i høj opløsning eller 3D Audio.
Vigtigt:
  • Lyd i høj opløsning er kun tilgængelig, når videokvaliteten er sat til HD (720p) eller højere.
  • Du kan ikke sætte videooptagelse på pause, når du bruger lyd i høj opløsning.
  1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet, for at åbne appen Kamera.
  2. Skift til Video-tilstand
  3. Som standard er videoen optaget ved hjælp af 3D Audio Du vil se i søgeren.
  4. For at optage med lyd i høj opløsning, trykker du på for at åbne sidemenuen, og derefter på Lyd i høj opløsning.
  5. Når du er klar til at optage, skal du trykke på .Når du optager vha. 3D Audio, skal du passe på ikke at dække for mikrofonerne, når du holder telefonen.
  6. Ændre fokus på et andet motiv eller område ved blot at trykke på det i kamerasøgeren. Du kan også ændre eksponeringen, når du har trykket, ved at trække op og ned på skærmen.
  7. Tryk på for at sætte optagelsen på pause, og tryk dernæst på for at genoptage.
  8. Stop optagelsen ved at trykke på .
    Tip: Videoer optaget i 3D Audio er markeret med i Google Billeder. Brug øretelefoner, når du afspiller videoen, for at få fornøjelse af den fantastiske lyd.
Videoer, der er optaget med lyd i høj opløsning, gemmes i MKV-format (Matroska video).

Indstille opløsning for video

1. Skift til Video-tilstand
  2. Tryk på , for at åbne sidemenuen.
  3. Tryk på Kvalitet for at skifte videoopløsning.

Tage et billede, mens du optager en video -VideoPic

1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet, for at åbne appen Kamera.
  2. Skift til Video-tilstand Se Vælge en optagetilstand for detaljer.
  3. Tryk på for at begynde optagelsen.
  4. Mens du optager, skal du trykke på , når du ønsker at tage et billede.
  5. Tryk på for at standse optagelsen.