HTC U Ultra‎

< < Menu

Optimere programmer, der kører i forgrunden

Når du aktiverer et program på listen Optimér forgrundsprogrammer, optimerer telefonen automatisk systemressourcerne, mens du bruger den. Dette hjælper med at forlænge levetiden på telefonens batteri.
Bemærk: Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig på alle telefoner.
  1. På startskærmen trykker du på , og så finder og trykker du på Boost+.
  2. Tryk på Optimér forgrundsprogrammer.
  3. På skærmen Optimér forgrundsprogrammer, skal du trykke på Til/Fra knappen ved siden af et program, for at slå det til.