HTC U Ultra‎

< < Menu

Nattilstand

Hvis du aktiverer nattilstand om aftenen, skifter skærmens farver fra blå til varmere farver, hvilket mindsker belastningen af dine øjne.
  1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Skærm og Fingerbevægelser eller Skærm, fingerbevægelser og taster.
  2. Tryk på Nattilstand og herefter på Til/Fra for at slå funktionen til.
  3. Træk i skyderen for at justere farvetemperaturen. Hvis du trækker skyderen mod Varmere, bortfiltreres mere blåt lys.
  4. Tryk på Slå automatisk nattilstand til for at angive i en tidsplan, hvornår nattilstand vil være tændt.