HTC U Ultra‎

< < Menu

Administration af dit dataforbrug

Hvis du har begrænset dataforbrug, er det vigtigt at holde styr på aktiviteter og programmer, som normalt sender og modtager data, som f.eks. surfe på nettet, synkronisere online-konti og sende e-mail eller dele statusopdateringer.

Her er nogle andre eksempler:

• Streaming af videoer og musik
  • Spille online-spil
  • Hente programmer, kort og filer
  • Opdatere programmer for at opdatere oplysninger og feeds
  • Overføre og sikkerhedskopiere dine filer til din online lagringskonto
  • Sådan bruges HTC U Ultra som et Wi‍-Fi hotspot
  • Deling af din mobile dataforbindelse via USB-tethering

For at hjælpe dig med at spare på dataforbruget, kan du forbinde til et Wi‍-Fi netværk, når det er muligt og indstille dine online-konti og e-mails til at synkronisere mindre hyppigt.

Databesparelse

Databesparelse hjælper dig med at begrænse omkostningerne til dataforbrug ved at begrænse dataforbruget i baggrunden. Du kan også indstille programmer til altid at have adgang til en dataforbindelse — som fx dit e-mailprogram — som så skal ignoreres af Databesparelse.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Indstillinger.
  2. Under Tryk på Trådløs og netværk, tryk Mere > Databrug.
  3. Tryk på Databesparelse og derefter på Til/Fra for at slå funktionen til eller fra.
  4. Tryk på Ubegrænset dataadgang, og tryk derefter på Til/Fra ved siden af de programmer, du stadig vil give adgang til dataforbindelsen, selv om Databesparelse er slået til.

Slå dataroaming til eller fra

Opret forbindelse til din mobiludbyders partnernetværk og få adgang til datatjenester, når du er uden for mobiludbyderens dækningsområde.

Advarsel: Brug af datatjenester, når du roamer, kan være dyrt. Undersøg data-roaming-taksterne hos din udbyder, før du bruger data-roaming.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Indstillinger.
  2. Tryk på Mobildata.
  3. Vælg eller ryd feltet Data-roaming.

Holde styr på dit dataforbrug

Overvåg dit dataforbrug, så du ikke overskrider din månedlige datamængde.
Bemærk: Dataforbruget, som måles af HTC U Ultra, kan afvige fra, og være mindre end, dit reelle dataforbrug.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Indstillinger.
  2. Under Tryk på Trådløs og netværk, tryk Mere > Databrug.

Øverst vil du se en bjælke, der viser dataforbruget til dato samt dataforbrugscyklus, advarsel og grænse, hvis du har angivet en sådan.

3. I dobbelt SIM-telefonmodeller trykker du på for at vælge et kortstik.
  4. Med Mobildata slået til trykker du på Mobiledataforbrug > .
  5. Tryk på Nulstil dataforbrugscyklus, og indstil derefter dagen i måneden, når du vil nulstille dataforbrugscyklus. Dette er normalt ved begyndelsen af din månedlige faktureringscyklus.
  6. Tryk på Dataadvarsel og indtast den datamængde, ved hvilken du vil modtage en advarsel, før du når din månedlige datagrænse. Tryk på for at ændre enhed.
  7. Slå Indstil grænse for data til for automatisk at deaktivere din dataforbindelse, når du når den angivne grænse.
  8. Tryk på Datagrænse og indtast det angivne dataforbrug, ved hvilket din dataforbindelse automatisk skal slås fra. Tryk på for at ændre enhed.

Visning af dataforbruget for programmer

1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Indstillinger.
  2. Under Tryk på Trådløs og netværk, tryk Mere > Databrug.
  3. I dobbelt SIM-telefonmodeller trykker du på for at vælge et kortstik.
  4. Tryk på Mobildataforbrug.
  5. Træk start- og slutmarkørerne for at få vist brugen i en bestemt periode i løbet af din forbrugscyklus.
  6. Rulle ned igennem skærmen for at se en liste over programmer og oplysninger om deres dataanvendelse.
  7. Tryk på et program for at se yderligere oplysninger.
Relaterede instruktioner