HTC U Ultra‎

< < Menu

Ringe med favorit-opkald

Du kan enten taste et nummer direkte eller bruge favorit-opkald til hurtigt at ringe op. favorit-opkald søger efter og ringer til en lagret/synkroniseret kontakt eller et nummer fra opkaldsoversigten.
  1. Startskærmen skal du trykke på telefonikonet for at åbne app'en Telefon.
  2. Indtast telefonnummeret eller de første par bogstaver i navnet på kontaktpersonen for at se matchende kontakter.
  3. For at se alle telefonnumre og kontakter, der passer, skal du trykke på nummer (fx match nummer 8).
  4. Tryk på kontaktpersonen, som du vil ringe til.
    Tip:
    Hvis dit telefonnummer har et lokalnummer, skal du trykke på efter du har oprettet forbindelse til hovedlinjen og derefter dreje lokalnummeret.
  5. Hvis du bruger en dobbelt SIM-telefonmodel, trykker du på opkaldsknappen, der svarer til det kort, du vil bruge.

Sådan foretager du et opkald med din stemme

Ring håndfrit til en kontakt vha. din stemme.
  1. Startskærmen skal du trykke på telefonikonet for at åbne app'en Telefon.
  2. Tryk på .
  3. Sig navnet på den kontakt, du vil ringe til. Sig f.eks. "‍Ring op [personens navn i telefonbogen]."‍
  4. Følg skærminstrukserne for at foretage opkaldet.