HTC U Ultra‎

< < Menu

Låseskærmen

• Glid op på låseskærmen for at låse op for skærmen.Eller tryk og hold på fingeraftrykslæseren.
  • Dobbeltryk på en meddelelse for at gå direkte til den relaterede app.
  • Glid til venstre eller højre på meddelelsen for at fjerne den.
  • Hold på en meddelelse for at slå lyd fra eller blokere meddelelser fra det relaterede program. Tryk på Flere indstillinger for at tilpasse meddelelsesindstillingerne.

Hvis du ikke vil have at meddelelsesindhold vises på låseskærmen, skal du gå til Indstillinger > Lyd og meddelelse > På låseskærmen og derefter trykke på Vis ikke meddelelser overhovedet.

• Hvis du vil konfigurere en skærmlås eller Smartlås, henvises til Indstilling af en skærmlås for yderligere oplysninger.