HTC U Ultra‎

< < Menu

Hente programmer fra Google Play

Google Play er stedet, hvor du kan finde nye programmer til HTC U Ultra. Vælg fra en lang række gratis og betalte programmer fra produktivitetsprogrammer, underholdning og til spil.
Bemærk:
  • Hvis du vil købe programmer eller andet indhold på Google Play, kan du bruge betalingsmetoderne fra din Google-konto. Når du foretager dit første køb, tilføjes din valgte betalingsmetode til din Google-konto. Få mere at vide om mulige betalingsmetoder på support.google.com.
  • De tilgængelige betalingsmetoder varierer fra land til land.
  • Navnet på programmet Play Butik kan variere afhængig af dit område.

Søge efter og installere et program

Når du installerer programmer og bruger dem på HTC U Ultra, kan de kræve adgang til dine personlige oplysninger eller adgang til bestemte funktioner eller indstillinger på tablet´en. Hent og installer kun programmer, som du stoler på.
Vigtigt: Vær forsigtig med at hente programmer, der har adgang til funktioner eller en betydelig mængde af dine data på HTC U Ultra. Du har ansvaret for resultaterne af brugen af hentede programmer.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Play Butik.
  2. Gennemse eller søg efter et program.
  3. Når du finder det program, du kan lide, skal du trykke på det og læse dets beskrivelse og brugeranmeldelser.
  4. Hvis du vil installere et gratis program, trykker du på Installer. Hvis du vil installere et betalt program, trykker du på prisknappen og derefter på Køb. Hvis du ikke har tilføjet nogen betalingsmetode til din Google-konto, trykker du på for at vælge betalingsmetode, og derefter på Fortsæt.
    Tip: Programmer opdateres nogle gange med forbedringer eller fejlrettelser. Hvis du vil hente opdateringer automatisk, skal du trykke på > Automatisk opdatering efter installation.
Hvis du vil åbne programmet, trykker du på Åbn efter installationen, eller du kan gå til skærmen Programmer og trykke på programmet.

Gendanne programmer fra Google Play

Har du opgraderet til en ny telefon, fået en ny eller nulstillet til fabriksindstillinger? Gendan programmer, du tidligere har hentet.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Play Butik.
  2. Tryk på , for at åbne sidemenuen.
  3. Tryk på Mine programmer og spil og swipe til fanen Bibliotek.
  4. Tryk på Installer ved siden af det program, du vil gendanne.

For yderligere oplysninger henvises til Google Play hjælp.

Relaterede instruktioner