HTC U Ultra‎

< < Menu

HTC U Ultra oversigt

Når du har taget HTC U Ultra ud af kassen, bør du først gøre dig bekendt med placeringen af kortbakken og de forskellige knapper.
Bemærk: Om din telefon understøtter to SIM-kort er afhængigt af din telefonmodel, region og land.
  1. TÆND/SLUK
  2. LYDSTYRKE-knapper
  3. Sekundær skærm
  4. nano-SIM- og hukommelseskortbakke
  5. Nærhedssensor
  6. Frontkamera
  7. Meddelelses-LED
  8. HTC BoomSound-højttalere, Hi-Fi-udgave
  9. TILBAGE
  10. START / Fingeraftryksscanner
  11. USB Type-C-stik
  12. SENESTE PROGRAMMER
Vigtigt:
Du skal bruge et 4G/LTE-abonnement for at bruge din udbyders 4G/LTE-netværk til taleopkald og datatjenester. Få yderligere oplysninger hos din udbyder.
Bemærk:
  • Hvis du vil bruge et cover eller en skærmbeskyttelse, må du ikke dække eller blokere for nærhedssensoren. Køb et cover eller en skærmbeskyttelse, der er designet til HTC U Ultra.
  • Undgå at væsker eller støv kommer ind i mikrofonhullet for at forhindre skader på mikrofonen.
  • Du må ikke forsøge at skille telefonen ad. Prøv ikke at tvinge bagdækslet af eller fjerne batteriet. Dette kan beskadige telefonen eller dens elektroniske dele og vil gøre garantien ugyldig.

Bagpanel

1. Laser autofokussensor
  2. Dobbelt LED-blitz
  3. Hovedkamera med OIS og PDAF
Bemærk:
  • OIS står for Optisk billedstabilisering (Optical Image Stabilization).
  • PDAF står for Autofokus ved fasedetektion (Phase Detection AutoFocus).