HTC U Ultra‎

< < Menu

Downloade temaer eller individuelle elementer

Find og download temaer og elementer, der gør det let for dig at personalisere din telefon.
  1. Hold fingeren på et ledigt sted på Startskærmen.
  2. Tryk på Tema.
  3. Hvis det er første gang, du bruger Temaer, trykker du på Introduktion, og så logger du på med din foretrukne konto.
  4. På skærmen Anbefales glider du op eller ned for at se forskellige temaer og temaelementer, og derefter trykker du på Flere indstillinger ved siden af hver kategori for at gennemse anbefalede elementer.
  5. Tryk på en miniature for at se detaljeskærmen.
  6. Tryk på Download.
Tip: Hvis du ikke ønsker at downloade temaet eller et element lige nu, kan du trykke på Bogmærke for blot at bogmærke det.

For at anvende temaet efter at du har downloadet det, skal du trykke på Anvend. Hvis dit valgte tema indeholder lyde, ændres din ringetone, meddelelseslyd og alarmlyd også.