HTC U Ultra‎

< < Menu

Hente programmer fra nettet

Du kan hente programmer direkte fra websteder.
Vigtigt: Programmer, der er hentet fra nettet, kan komme fra ukendte kilder. For at beskytte HTC U Ultra og dine personlige data anbefaler vi på det kraftigste, at du kun henter fra websteder, du stoler på.
  1. Åbn browseren og gå til webstedet, hvor du kan hente det ønskede program.
  2. Hvis du bliver bedt om det, skal du ændre sikkerhedsindstillingerne, så du tillader installation fra "‍Ukendte kilder"‍.
  3. Følg webstedets hentevejledning for programmet.
  4. Når du har installeret programmet, skal du sørg for at gå tilbage til Indstillinger > Sikkerhed og fravælge Ukendte kilder.