HTC U Ultra‎

< < Menu

Ringe til et lokalnummer

Hvis du vil springe stemmeanvisningerne over, når du ringer til et lokalnummer, kan du gøre et af følgende:
  • Når du har ringet til hovednummeret, trykker og holder du på * . Der føjes et komma (,) til det nummer, du ringer til. Indtast lokalnummeret og tryk på Ring op. Du vil blive forbundet til hovedlinjen og videre til lokalnummeret.
  • Når du har ringet til hovednummeret, trykker og holder du på# for at tilføje et semikolon (;). Indtast lokalnummeret efter semikolon og tryk på ring op. Når du har forbindelse til hovedlinjen, trykker du på Send for at ringe til lokalnummeret.

Du kan gemme telefonnumre med et lokalnummer i programmet Kontakter.