HTC U Ultra‎

< < Menu

Valg af en scene

I stedet for manuelt at justere kameraets indstillinger, kan du vælge en scene med foruddefinerede indstillinger, der passer bedst til det miljø, du tager billeder i.
  1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet, for at åbne appen Kamera.
  2. Skift til Pro-tilstand Se Vælge en optagetilstand for detaljer.
  3. Tryk på og vælg en forhåndsindstillet scene. Vælg:
    • når du tager billeder af natlige landskaber som fx byens bygninger eller veje med gadelamper. Hold kameraet stille, når du tager billedet, for at få de bedste resultater.
    • når du tager billeder af ting, der bevæger sig hurtigt, som fx dit barn, der dyrker sport, eller en bil i bevægelse.
    • når du tager nærbilleder af et motiv som fx en blomst eller et insekt.
  4. Når du er klar til at tage billedet, trykker du på .
Hvis du er nødt til manuelt at justere en scene og gemme den som en ny forhåndsindstilling, kan du se Manuel justering af kameraindstillingerne .