HTC U Ultra‎

< < Menu

Tjekke Vejr

Brug programmet Vejr og widget'en til at undersøge det aktuelle vej og vejrudsigten for de næste fem dage. Ud over den aktuelle placering kan du se vejrudsigter for andre byer i hele verden.
  1. På startskærmen trykker du på , og så finder og trykker du på Vejr. Du ser vejret for forskellige byer, herunder det sted du er.
  2. Tryk på en by for at se vejroplysninger.
  3. Glid til fanerne Pr. time og Vejrudsigt for at se vejrudsigten på den valgte placering.
  4. Du kan tjekke vejrudsigten for andre byer ved at trykke på Vis ikonet for rullemenuen og herefter vælge den ønskede by.
  5. Du kan tilføje flere byer ved at trykke på Tilføj og dernæst angive placeringen.
  6. For at ændre temperaturskalaen, opdatere tidsplanen og meget mere, skal du trykke på > Indstillinger.
Dine indstillinger i programmet Vejr kontrollerer også de vejroplysninger, der vises i Ur.