HTC U Ultra‎

< < Menu

Sådan ændrer du afspilningshastigheden for en slow motion-video

Juster afspilningshastigheden for et afsnit i en slow motion-video.
Vigtigt: Du kan kun ændre afspilningshastigheden for videoer, der er optaget i slow motion i Kameraprogrammet.
  1. På startskærmen skal du trykke på , og find herefter og tryk på Billeder.
  2. Find og tryk på miniaturen for en slow motion-video for at se den på hele skærmen.

Slow motion-videoer er markeret med -ikonet på miniaturen.

3. Tryk på skærmen for at se skærmfunktionerne.
  4. Indram den sekvens, du vil gøre langsom, ved at flytte venstre og højre skyder.
  5. Tryk på Afspil video-knap for at se resultatet.

Du kan stadig tilpasse afspilningshastigheden, mens du forhåndsviser videoen.