HTC U Ultra‎

< < Menu

Ændre sproget

Ændring af sproget justerer tastaturlayout, dato- og tidsformat og andet.

Du kan vælge mellem flere sprog og specifikke dialekter, så programmer med lokaliseret indhold vil blive vist korrekt.

1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Sprog og tastatur.
  2. Tryk på Sprog. Det første sprog i listen er standard skærmsproget.
  3. Tryk på Tilføj et sprog for at tilføje et nyt sprog på listen, og vælg derefter den regionale variant af sproget.
  4. For at ændre skærmsprog skal du holde nede ud for det ønskede sprog, og derefter trække det til starten af listen.
  5. Hvis du vil fjerne sprog fra listen, trykker du på > Fjern, hvorefter du vælger de sprog, du vil fjerne.