HTC U Ultra‎

< < Menu

Tildele en pinkode til et nano-SIM-kort

Du kan beskytte dit nano-SIM-kort ved at tildele det en pinkode (personligt identifikationsnummer).
Vigtigt: Sørg for, at du har standard PIN-kode fra din mobiludbyder, før du fortsætter.
  1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Sikkerhed.
  2. Afhængig af din telefonmodel, skal du gøre følgende:
    • Model med enkelt SIM-kort: Tryk på Opsæt SIM-kortlås.
    • Model med to SIM-kort: Vælg til hvilket kort du vil tildele en ny PIN-kode.
  3. Vælg at låse kortet, indtast standard PIN-kode til kortet og tryk på OK.
  4. Hvis du vil skifte kortets PIN-kode, trykker du på Skift PIN-kode til SIM-kort.

Gendannelse af et nano-SIM-kort, der er låst

Hvis du indtaster en forkert pinkode mere end det maksimalt tilladte antal gange, vil kortet blive "‍PUK-låst"‍.

Du skal bruge PUK-kode for at genoprette adgangen til HTC U Ultra. Kontakt din mobiludbyder for at få denne kode.

1. På telefonens opkaldsskærm indtaster du PUK-koden og trykker så på Næste.
  2. Indtast den nye pinkode, som du vil bruge, og tryk så på Næste.
  3. Indtast den ny pinkode igen, og tryk så på OK.
Relaterede instruktioner