HTC U Ultra‎

< < Menu

Tilføje et program eller en kontakt

Du kan hurtigt åbne programmer og ringe eller sende meddelelse til dine venner vha. den sekundære skærm.
  1. På den sekundære skærm glider du til venstre eller højre, indtil du ser eller for at tilføje en kontakt eller et program.
  2. Gør et af følgende:
    • Tryk på og vælg kontakten, du vil tilføje, i listen.
    • Tryk på og vælg programmet, du vil tilføje, i listen.
Bemærk:
  • Du kan fjerne et program eller en kontakt ved at holde nede på programmet eller kontakten, og så trykke på Fjern fra sekundær skærm.
  • Hvis du vil udskifte en eksisterende genvej til et program eller en kontakt, holder du nede på genvejen og vælger erstatningen fra listen.