HTC U Ultra‎

< < Menu

Tilføje en ny kontakt

1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Kontakter.
  2. På fanen Kontakter trykker du på .
  3. Tryk på feltet Navn, og indtast så kontaktens navn. Tryk på for separat at indtaste fornavn, mellemnavn, efternavn samt tillæg som f.eks. Jr. for en kontakt.
  4. Vælg en Kontakttype. Det afgør den konto, som kontaktpersonen synkroniseres med.
  5. Indtast kontaktpersonoplysningerne i de relevante felter.
  6. Tryk på .
Når du trykker på den tilføjede kontakt på kontaktlisten, vises kontaktoplysningerne samt de SMS'er og opringninger, I har udvekslet.

Hvordan tilføjer jeg en kontakts lokalnummer?

Når du opretter en ny kontaktperson eller redigere en kontaktperson i Kontakter, kan du tilføje et lokalnummer til nummeret, så du kan springe stemmeanvisningerne over, når du ringer.
  1. Når du har indtastet et hovednummer, skal du gøre et af følgende:
    • Tryk på P for at indsætte en pause, før telefonen ringer et lokalnummer op. Hvis du vil indsætte en længere pause, skal du indsætte et P flere gange.
    • Tryk på W for at blive bedt om at bekræfte lokalnummeret.
  2. Indtast lokalnummeret.

Hvorfor kan jeg ikke se nyligt tilføjede kontakter i programmet Kontakter.

Kontrollér om du har oprettet kontakten under en specifik kontotype. I programmet Kontakter trykker du på Telefonbog og vælger de konti eller kilder, hvorfra du vil vise dine kontakter.