HTC U Play‎

< < Menu

Hvad er HTC Sense home widget?

Få hurtig adgang til apps, genveje og mapper, som du bruger hyppigt, baseret på hvor du er. Med HTC Sense home widget, tilpasser HTC U Play sig konstant til hvordan du bruger den. For eksempel vises apps, som du bruger hyppigst til arbejdet, når du er på dit kontor. HTC Sense home widget ændres, afhængig af om du er derhjemme, på arbejdet eller et andet sted.

Konfiguration af HTC Sense home widget.

Det er hurtigt og nemt at konfigurere HTC Sense home widget.
Vigtigt:
  1. På opsætningsskærm for HTC Sense home widget skal du trykke på Tryk for at personalisere > Lad os udforske.
  2. Tryk der hvor du vil afslutte indstillingen af widget'en.
  3. På widget'en skal du trykke på Udvid > Knap til flere indstillinger > Personaliser HTC Sense home.
  4. Vælg alle muligheder på skærmen, og tryk derefter på .

Indstille dit hjem- og arbejdssted

I HTC Sense Home-widget'en indstiller du din startskærm og dine arbejdssteder på basis af din adresse, Wi-Fi-netværk eller begge dele.

Du kan tilknytte flere adresser og Wi‍-Fi netværk til hvert af disse steder. Vha. dine indstillede adresser eller Wi‍-Fi-netværk vil HTC Sense Home-widget'en kunne bestemme, hvor du er, og vise de relevante programmer.

1. Glid til venstre eller højre på Startskærmen, indtil du ser HTC Sense home widget.
  2. Tryk på Udvid > > Angiv placeringer.
  3. Vælg den placering, du vil indstille.
  4. Tryk på og gør et af følgende:
    • Tryk på Adresse og indtast din adresse eller vælg den på kortet.
    • Tryk på Wi-Fi-netværk og vælg ét eller flere Wi‍-Fi-netværk, som du vil tilknytte placeringen.
  5. Når du er færdig med at indstille dit hjem- og arbejdssted, trykker du på .

Skifte placeringer manuelt

HTC Sense home widget skifter automatisk placeringer, baseret på hvor du er. Du kan også manuelt skifte placeringer i HTC Sense home widget.

For at HTC Sense home widget skal skifte placeringer automatisk, skal du sørge for, at placeringstjenester er aktiveret. Se Tænde og slukke for placeringstjenester.

1. Glid til venstre eller højre på Startskærmen, indtil du ser HTC Sense home widget.
  2. Tryk på Udvid, og tryk derefter på den placering, du ønsker at vise.

Hæfte og løsne apps

Ved at hæfte apps, genveje eller mapper til HTC Sense home widget, sikrer du, at de forbliver på widget'en.

Emner i HTC Sense home widget vil have én af følgende to tilstande: hæftet eller løsnet. Løsnede emner vil automatisk blive ændret til mere hyppigt brugte emner.

1. Glid til venstre eller højre på Startskærmen, indtil du ser HTC Sense home widget.
  2. Gør et af følgende:
    • For at hæfte et emne, skal du trykke og holde på det, indtil du ser Fastgjorte.
    • For at løsne et emne, skal du trykke og holde på det, indtil løsningsprocessen er udført.

Tilføje apps til HTC Sense home widget

Tilføj dine foretrukne apps, genveje eller mapper til HTC Sense home widget.
  1. Startskærmen skal du trykke på .
  2. Tryk og hold på den app, genvej eller mappe, som du vil tilføje til widget'en.
  3. Træk emnet til det sted, du ønsker i HTC Sense home widget.
Appen, genvejen eller mappen vil blive tilføjet til HTC Sense home widget og hæftet på plads.

Aktivere og deaktivere mappen Forslag

Mappen Forslag er en smart mappe i HTC Sense Startwidget'en, som dynamisk skifter indhold, afhængig af den brug. Du kan slå mappen Forslag fra, hvis du ikke vil have, at den vises i widget'en.
  1. Glid til venstre eller højre på startskærmen, indtil du ser HTC Sense home widget.
  2. Tryk på Udvid, og tryk derefter på > Vis/skjul smarte mapper.
  3. Vælg eller ryd Vis mappen Forslag.
  4. Tryk på OK.