HTC U Play‎

< < Menu

Brug af Ur

Få mere ud af programmet Ur end bare dato og tidspunkt. Brug din telefon som et verdensur for at se, hvad klokken er i byer rundt om på kloden. Du kan også indstille alarmer og registrere din tid med stopuret eller timeren.

Indstille en alarm

Du kan tilføje en eller flere alarmer.
  1. På startskærmen trykker du på , og så finder og trykker du på Ur.
  2. På fanen Alarmer markerer du afkrydsningsfeltet for en alarm og trykker på den alarm.
  3. Under Indstille alarm skal du bruge rullehjulene til at indstille tidspunktet for alarmen.
  4. Hvis du ønsker at alarmen skal gentages på andre dage, skal du trykke på Gentag.
  5. Tryk på Udført.
Tip:
  • Deaktiver en alarm ved at fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet for den alarm.
  • Hvis du skal indstille mere end tre alarmer, skal du trykke på Tilføj alarm.

Manuel indstilling af dato og tidspunkt

1. På startskærmen trykker du på , og så finder og trykker du på Ur.
  2. På fanen Verdensur trykker du på > Indstil dato og tid.
  3. Deaktiver Automatisk dato og tid og Automatisk tidszone, og indstil derefter den ønskede tidszone, dato og tid.
Tip: Hvis du vil vise tiden i militærstil, vælger du indstillingen Brug 24 timers format.