HTC U Play‎

< < Menu

Sådan låses skærmen op

• Tryk og hold på fingeraftrykslæseren.
  • Stryg, for at låse skærmen op.
Hvis du har konfigureret en skærmlås, bliver du bedt om at angive dine oplysninger, inden din HTC U Play låses op.
Tip: Hvis du har indstillet en begivenhedspåmindelse eller en alarm, kan du udsætte eller afvise begivenheden eller alarmen direkte fra låseskærmen. Du skal bare trække eller op.

Aktivere eller deaktivere meddelelser på låseskærmen

Du kan vælge at aktivere eller deaktivere meddelelser på låseskærmen.
  1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Lyd og meddelelse.
  2. Tryk på Når enheden er låst > Vis slet ingen meddelelser.
    Bemærk: Hvis du ændrer din mening senere, kan du trykke på Vis alt meddelelsesindhold for at aktivere meddelelser på låseskærmen.

Interagere med meddelelser på låseskærmen

Udover at vise meddelelser på låseskærmen, kan du også interagere med dem.
  • Dobbeltryk på en meddelelse for at gå direkte til den relaterede app.
  • Glid til venstre eller højre på meddelelsen for at fjerne den.
  • Tryk og hold på en meddelelse for at se yderligere relaterede oplysninger.
  • Tryk på for at prioritere meddelelser fra det relaterede program.