HTC U Play‎

< < Menu

Tilpasning af dine HTC USonic øretelefoner

Oplev musik, der er tilpasset dine ører, når du bruger dine HTC USonic øretelefoner med HTC U Play. Øretelefonerne vil scanne dine ører for at bestemme det output-niveau, der passer bedst til dig.
Vigtigt: HTC USonic øretelefonerne kan kun bruges med HTC U Play og andre kompatible HTC telefoner, der understøtter HTC USonic.
  1. Sæt dine HTC USonic øretelefoner i telefonen, og sæt så ørepuderne i dine ører.
  2. Hvis dette er første gang, du sætter øretelefonerne i, og du bliver bedt om at konfigurere en personlig lydprofil, trykker du på Start.

Gå til Indstillinger og tryk på HTC USonic.

3. Tryk på Start scanning nu og følg instruktionerne på skærmen for at konfigurere din lydprofil.
For at slå din personlige lydprofil, der er tilpasset dine øretelefoner, til eller fra, skal du blot trykke på omskifteren HTC USonic Til/Fra i Indstillinger.
Bemærk:
  • Du kan tilføje en anden profil for den samme eller et andet sæt HTC USonic øretelefoner. Tryk blot på HTC USonic > .
  • HTC USonic er ikke tilgængelig over HDMI, Bluetooth, Miracast eller USB-lydudgang.

Balancering af omgivende lyd med øretelefoner

Uanset om du er i et larmende eller støjende miljø, eller om du har bevæget dig til roligere omgivelser, kan dine HTC USonic øretelefoner kunne tilpasse sig lydniveauerne omkring dig baseret på din personlige lydprofil.
For at dine øretelefoner skal kunne registrere og balancere omgivelseslyd, mens du lytter til musik eller ser video, glider du Meddelelsespanelet åbent og trykker på meddelelsen HTC USonic.