HTC U Play‎

< < Menu

Sådan tager du et super vidvinkel panoramaselfie

Hvis du har flere venner eller mere natur, du vil skyde, kan du indstille Selfie-panorama-funktionen til Bredest for at sy fem billeder sammen i stedet for tre.
Vigtigt: Nogle kamerafunktioner som fx zoom er ikke tilgængelige, når du bruger Selfie-panorama-funktionen.
  1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet, for at åbne appen Kamera.
  2. Skift til Selfie-panorama-funktion. Se Vælge en optagetilstand for detaljer.
  3. Tryk på , for at åbne sidemenuen.
  4. Tryk på for at skifte til .
  5. Hold telefonen i ansigtsplan og i stående format.
  6. Når du er klar til at tage det midterste billede, trykker du på .
  7. Mens du holder telefonen stille, drejer du dig langsomt til venstre eller højre omkring telefonens akse, indtil du ser den hvide optageboks flytte sig til sidepanelet i panoramaoverlejringen.

Optageboksen bliver grøn, og du vil høre en lukkelyd, når billedet tages. Når det andet foto tages, vil du se, at panoramaoverlejringen bliver bredere.

8. Fortsæt med langsomt at dreje telefonen til venstre og højre for at fylde hele panoramaoverlejringen med dine billeder.

For at opnå det bedste resultat, bør du følge optagesekvensen som vist nedenfor.

Kameraet sammenhæfter billederne til et enkelt billede.