HTC U Play‎

< < Menu

Streame musik til Blackfire understøttede højttalere

Billede Blackfire-logo.

Afspil musik på flere Blackfire understøttede højttalere samtidigt fra din telefon.

Inden du begynder, skal du sørge for, at dine højttalere er forbundet til dit Wi‍-Fi-netværk. Der henvises til dokumentationen, som fulgte med dine højttalere om hvordan de konfigureres og forbindes til dit Wi‍-Fi-netværk.
  1. Efter at du har forbundet dine højttalere til dit Wi‍-Fi-netværk, kan du åbne et musikprogram på din telefon.
  2. Glid op med 3 fingre på skærmen.

Din telefon tænder herefter automatisk for Wi‍-Fi og søger efter medieenheder på dit Wi‍-Fi-netværk. Du vil se de tilgængelige højttalere på listen.

3. Tryk på højttalerne, som du vil oprette forbindelse til.
  4. Start afspilning af musik i musik-programmet. Du vil derefter høre musikken fra højttaleren, som du har valgt.
  5. For at skifte imellem højttalere eller for at gruppere dem, skal du glide op på skærmen igen med tre fingre.
    • Hvis du vil streame musik til en anden højttaler, skal du blot trykke på den.
    • For at gruppere højttalere, så musikken afspilles igennem dem samtidigt, skal du trykke på knappen Gruppe ud for et højttalernavn, derefter vælge de andre højttalere, som du ønsker at gruppere den med, og derefter trykke på OK.

Omdøbe højttalerne

Du kan omdøbe dine Blackfire understøttede højttalere i Indstillinger
  1. Sørg for, at dine højttalere er forbundet til dit Wi‍-Fi-netværk.
  2. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > HTC Connect.

Din telefon tænder herefter automatisk for Wi‍-Fi og søger efter medieenheder på dit Wi‍-Fi-netværk. Du vil derefter se de tilgængelige Blackfire-højttalere på listen.

3. Tryk på ved siden af højttalerens navn.
  4. Indtast det nye navn for højttaleren, og tryk så på Udført.