HTC U Play‎

< < Menu

Streame musik til AirPlay højttalere eller Apple TV

Inden du begynder, skal du sørge for, at din enhed er forbundet til dit Wi‍-Fi-netværk. Der henvises til dokumentationen, som fulgte med dine AirPlay højttalere eller Apple TV for yderligere oplysninger.
  1. Efter at du har forbundet dine AirPlay højttalere eller Apple TV til dit Wi‍-Fi-netværk, kan du åbne et musikprogram på din telefon.
  2. Glid op med 3 fingre på skærmen.

Din telefon tænder automatisk for Wi‍-Fi og søger efter medieenheder på dit Wi‍-Fi-netværk. Du vil herefter få vist de tilgængelige enheder.

3. Tryk på den enhed, du vil oprette forbindelse til.
  4. I musik-app'en kan du begynde af afspille musikken. Du vil derefter høre musikken fra enheden, som du har valgt.