HTC U Play‎

< < Menu

Hukommelseskort

Brug et lagerkort til at gemme billeder, videoer og musik. Hvis du skal frigøre noget plads på telefonens hukommelse, kan du også flytte nogle apps til hukommelseskortet, hvis de understøtter denne funktion.
Bemærk: Hukommelseskortet er valgfri og sælges separat.

Isættelse af microSD-kortet

1. Hold telefonen med forsiden opad.
  2. Sæt spidsen af det medfølgende bakkeudskubningsværktøj — eller en lille bøjet papirclips — i udskubningshullet ved kortbakken.
  3. Skub spidsen helt ind i hullet, indtil kortbakken skubbes ud, og træk så kortbakken ud.

Model med to SIM-kort: SIM 2 og SD er afmærket på samme holder i bakken. Tag det andet nano-SIM-kort ud, når du vil bruge dit microSD-kort. Begge kort kan ikke lægges i samtidigt.

4. Læg microSD-kortet i SD-holderen i bakken med kontaktfladerne nedad og den smalle side op.
  5. Når du sætter bakken i igen, skal du sørge for, at den vender opad, så nano-SIM-kortet og microSD-kortene ikke falder ud. Hold bakken med det yderste kort mellem fingrene og sæt det på plads i stikket igen.
  6. Tryk på forsiden, der er knyttet til bakken, for at lukke det helt i.

Hvis det er første gang, du indsætter et microSD-kort, bliver du bedt om at konfigurere det.

Demontering af hukommelseskortet

Hvis du har brug for at fjerne hukommelseskortet, mens HTC U Play er tændt, skal du først afmontere hukommelseskortet for at undgå at beskadige filerne på det.
Vigtigt: Hvis lagerkortet bruges som intern hukommelse, og nogle programmer er flyttet til kortet, kan du ikke åbne disse programmer, hvis du afmonterer kortet.
  1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Hukommelse.
  2. Gør et af følgende:
    • Hvis hukommelseskortet vises under Flytbart lager, trykker du på ved siden af kortets navn og trykker så på Skub ud.
    • Hvis lagerkortet vises under Intern hukommelse, trykker du på kortets navn og dernæst på > Skub ud.

Fjernelse af microSD-kortet

Vigtigt: Husk at afmontere dit microSD-kort, før du fjerner det. Se Demontering af hukommelseskortet.
  1. Hold telefonen med forsiden opad.
  2. Sæt spidsen af det medfølgende bakkeudskubningsværktøj — eller en lille bøjet papirclips — i udskubningshullet ved kortbakken.
  3. Tryk spidsen helt ind i hullet, indtil bakken kommer ud.
  4. Træk -kortbakken ud og fjern microSD-kortet.

Når du har fjernet microSD-kortet, skal du huske at sætte den tomme kortbakke tilbage i stikket.