HTC U Play‎

< < Menu

Bruge HTC Connect til at dele dine medier

Inden du begynder, skal du sørge for, at du har konfigureret dine højttalere, fjernsyn eller et andet apparat til at forbinde til dit Wi‍-Fi-netværk. Der henvises til apparatets dokumentation om hvordan det skal konfigureres.
  1. Åbn og afspil al det musik eller andet medieindhold, du vil dele, fra din telefon.
  2. Glid op med 3 fingre på skærmen.
    Billede af, hvordan du starter HTC Connect.
  3. Vælg den enhed, du vil oprette forbindelse til.
    Billede af skærmpromptet til HTC Connect.
  4. Når du har oprettet forbindelse, kan du bruge telefonen til at styre lydstyrken, sætte afspilningen på pause og genoptage mm.
  5. Hvis du vil stoppe trådløs deling af medier og afbryde forbindelsen til enheden, kan du glide ned med 3 fingre på skærmen.