HTC U Play‎

< < Menu

Indstilling af en skærmlås

Beskyt dine personlige oplysninger og forhindr andre i at bruge HTC U Play uden din tilladelse.

Angiv et mønster for skærmlås, en numerisk pinkode eller andre måder at låse telefonen på. Du bliver bedt om at låse op for din låseskærm hver gang HTC U Play tændes, eller når den har været inaktiv i en bestemt tidsperiode.

1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Sikkerhed.
  2. Tryk på Skærmlås.
  3. Vælg en mulighed for skærmlås og konfigurer skærmlåsen.
  4. Tryk på Lås automatisk telefonen og angiv det tidsrum, hvor telefonen skal være inaktiv, før skærmen låses.
    Tip: Du kan også rydde Gør mønster synligt eller Gør adgangskoder synlige, hvis du ikke ønsker, at låseskærmen skal vises, når du låser op.
Relaterede instruktioner