HTC U Play‎

< < Menu

Sende en multimediemeddelelse (MMS)

Vigtigt: Komprimer først en video, inden den vedhæftes og sendes, så filstørrelsen ikke er for stor til beskeden.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Meddelelser.
  2. Tryk på .
  3. Indtast en kontaktperson, mobilnummer eller e-mail-adresse i feltet Til.
  4. Tryk på feltet Tilføj tekst eller på din underskrift, hvis du har angivet den.
  5. Indtast din meddelelse.
  6. Tryk på , og vælg derefter en vedhæftningstype.
  7. Vælg eller søg efter det emne, der skal vedhæftes.
  8. Når du har tilføjet en vedhæftning, trykker du på for at se valgmulighederne for udskiftning, visning eller fjernelse af din vedhæftning.
  9. Tryk på for at sende meddelelsen.

I dual SIM-modeller skal du trykke på Stik 1 eller Stik 2 for at sende en meddelelse.

Bemærk: Tryk på for at gemme meddelelsen som et udkast.