HTC U Play‎

< < Menu

Optage stemmeklip

Brug Taleoptagelse for at optage oplysninger under forelæsninger, interviews eller hvis du vil skabe din egen lydlog.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Taleoptagelse.
  2. Hold mikrofonen tæt på lydkilden.
  3. Tryk på for at starte optagelsen af et stemmeklip.
    Bemærk: Taleoptagelse kan køre i baggrunden, mens du gør andre ting på HTC U Play, bortset fra når du åbner andre programmer, der også bruger lydfunktioner.
  4. Tryk på for at standse optagelsen.
Afspil stemmeklippet ved at trykke på .
Tip: Hvis du vil se dine optagne stemmeklip, trykker du på . Tryk og hold på et stemmeklip for at se muligheder for at dele, indstille det som ringetone mm.