HTC U Play‎

< < Menu

Optage en video

1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet, for at åbne appen Kamera.
  2. Skift til Video-tilstand Se Vælge en optagetilstand for detaljer.
  3. Når du er klar til at optage, skal du trykke på .
  4. Ændre fokus på et andet motiv eller område ved blot at trykke på det i kamerasøgeren. Du kan også ændre eksponeringen, når du har trykket, ved at trække op og ned på skærmen.
  5. Tryk på blitz-ikonet for at slå blitzen til eller fra.
  6. Tryk på for at sætte optagelsen på pause, og tryk dernæst på for at genoptage.
  7. Stop optagelsen ved at trykke på .

Indstille opløsning for video

1. Skift til Video-tilstand
  2. Tryk på , for at åbne sidemenuen.
  3. Tryk på Kvalitet for at skifte videoopløsning.

Tage et billede, mens du optager en video -VideoPic

1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet, for at åbne appen Kamera.
  2. Skift til Video-tilstand Se Vælge en optagetilstand for detaljer.
  3. Tryk på for at begynde optagelsen.
  4. Mens du optager, skal du trykke på , når du ønsker at tage et billede.
  5. Tryk på for at standse optagelsen.
Relaterede instruktioner