HTC U Play‎

< < Menu

Modtage filer via Bluetooth

HTC U Play sætter dig i stand til at modtage forskellige filer med Bluetooth, herunder billeder, kontaktoplysninger og dokumenter, f.eks. PDF'er.
Vigtigt: Der henvises til enhedens dokumentation for oplysninger om afsendelse af oplysninger via Bluetooth.
  1. Slå Bluetooth til.

Se Tænde/slukke for Bluetooth.

2. Send én eller flere filer til HTC U Play fra den afsendende enhed.
  3. Hvis du bedes om det, skal du acceptere parringsanmodningen på HTC U Play og den afsendende enhed. Du bliver muligvis også bedt om at indtaste den samme adgangskode eller bekræfte den automatisk genererede adgangskode på begge enheder.

Der vises derefter en Bluetooth-autorisationsanmodning.

4. Tryk på Par.
  5. Når HTC U Play modtager en anmodningsmeddelelse om filoverførsel, skal du glide ned på meddelelsespanelet, trykke på meddelelsen om indkommende fil og så trykke på Accepter.
  6. Når en fil er overført, vises en meddelelse. Åbn meddelelsespanelet, og tryk derefter på den relevante opdateringsmeddelelse.
  7. Tryk på den modtagne fil for at vise den.