HTC U Play‎

< < Menu

Læse og besvare en e-mail-meddelelse

1. På startskærmen trykker du på , og så finder og trykker du på Mail.
  2. Skift til den e-mail-konto, du vil bruge.
  3. I e-mail-kontoens indbakke trykker du på den e-mail eller samtale, du vil læse.
    Tip: Hvis du ønsker at læse en bestemt meddelelse inde i en e-mailsamtale, skal du trykke på Udvid for at udvide samtalen, og dernæst trykke på e-mailen.
  4. Tryk på Svar eller Svar alle.
    Tip: Tryk på Knap til flere indstillinger for flere funktioner for e-mail-meddelelsen.

Besvar hurtigt en e-mail

Du kan hurtigt besvare en ny e-mail fra startskærmen eller låseskærmen.
  1. Når du modtager en meddelelse om en ny e-mail, glider du Meddelelsespanelet ned.
  2. På forhåndsvisningen af e-mailen trykker du på Svar alle.

Hvis du har flere meddelelser og ikke kan se e-mailindstillingerne, kan du udvide forhåndsvisningen af e-mail ved at glide to fingre fra hinanden på meddelelsen.

3. Opret dit svar og tryk på Send.